CLJ Services

Waar computers & IT, fotografie en duiken een passie zijn!

JOUW VOLGEND DUIKAVONTUUR

De PADI ADVANCED OPEN WATER DIVER-CURSUS

Verkenningsduiken, opwinding, ervaringen

Daar gaat het bij de PADI Advanced Open Water Diver-cursus allemaal om. En nee, je hoeft niet gevorderd te zijn om de cursus te volgen – je kunt er meteen induiken na de PADI Open Water Diver-cursus.

 

Waarom het zo leuk is

De Advanced Open Water Diver-cursus helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en je vaardigheden op te bouwen zodat je je prettiger gaat voelen in het water. Dit is een goede manier om meer duiken te maken, en tevens te blijven leren onder toezicht van je PADI Instructor.

 

Contacteer ons nu voor dit nieuwe duikavontuur

DAAG JEZELF UIT!

PADI RESCUE DIVER-CURSUS

Uitdagend en de moeite waard. Dit is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver-cursus. Voortbouwend op wat je al geleerd hebt wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan.Met de PADI Rescue Diver-cursus ben je voorbereid.

 

Waarom het zo leuk is

Het leuke aan deze cursus is dat je de uitdaging aangaat en die onder de knie krijgt. De meeste duikers vinden deze cursus veeleisend maar zeker de moeite waard. Als hij afgelopen is, geven velen aan dat het de beste cursus is die ze ooit hebben gedaan.

 

Contacteer ons nu voor deze uitdaging!

WANT IT, LIVE IT, DIVE IT

Scherp je vaardigheden aan met de PADI MASTER SCUBA DIVER ERKENNING

Je bent gepassioneerd. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

 

Waarom het zo leuk is

Duik als PADI Master Scuba Diver vol zelfvertrouwen op plekken die meer uitdaging biedenMet de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie heb je het hoogste niet-professionele niveau in het PADI-systeem van duikopleidingen bereikt. Dat betekent dat je behoorlijk wat opleiding en ervaring hebt gekregen in verschillende soorten duikomgevingen. Zie alle specialtycursussen die er zijn.

 

Contacteer ons nu voor dit nieuwe duikavontuur