CLJ Services

Waar computers & IT, fotografie en duiken een passie zijn!

ALS EEN DUIKFLES NIET VOLSTAAT...

Volg dan de PADI TEC REC-CURSUS

Technisch duiken is de "extreme" tak van het duiken, waarbij ervaren en gebrevetteerde duikers veel dieper gaan dan de meeste duikers. Voor technisch duiken is aanzienlijk meer duikuitrusting en opleiding nodig om de bijkomende risico's die dit soort duiken met zich meebrengt te kunnen beheersen. Tecduiken is niet voor iedereen geschikt, maar voor degenen die vragen om uitdaging zijn de PADI TecRec-cursussen het antwoord.

 

Het leuke deel

Het leuke aan TecRec is de uitdaging aandurven om diepere en langere duiken te maken dan de meeste andere duikers ooit zullen doen.

 

Waarom zou ik tecduiker willen worden?

Tecduiken brengt niet alleen meer risico's met zich mee, maar het vereist aanzienlijk meer inspanning, discipline en duikuitrusting. Het is niet voor iedereen weggelegd. Je kunt je hele leven een volleerde, enthousiaste duiker van topklasse zijn zonder dat je ooit een tecduik hebt gemaakt.

 

Dat gezegd hebbende, er is een harde kern personen die onderwater plekken wil opzoeken waar slechts weinig andere mensen komen. Veel spectaculaire, ongeschonden wrakken liggen veel dieper dan 40 meter/130 voet. Diepe riffen kennen organismen die je niet in ondiep water zult aantreffen. Een aantal mensen gaat de uitdaging aan en richt zich op het tecduiken. En er is een groep mensen die het fantastisch vindt om met de allermodernste technologie bezig te zijn. Deze redenen maken tecduiken de moeite waard.

 

Kijk op www.tecrec.be of contacteer ons voor verder informatie