CLJ Services

Waar computers & IT, fotografie en duiken een passie zijn!

DIVEMASTERS GEVRAAGD!

Kom bij de groep en wordt GoPro met de PADI DIVEMASTER-CURSUS

Heb jij een hartstochtelijke, niet aflatende passie voor duiken? Of houd je er gewoon van met heel je hart? Denk dan eens na over wat voor werk je het liefste zou doen en word PADI Divemaster.

 

Als jij je bij de groep aansluit door PADI Divemaster te worden, sluit je je aan bij de grootste en meest gerespecteerde duikgroep van de wereld, namelijk die van PADI-professionals. Het gaat hier om PADI Divemasters en Instructors die allen een passie voor duiken hebben en actief begaan zijn met de gezondheid van de onderwaterwereld

 

Contacteer ons om een PADI PROFESSIONAL te worden

MAAK VAN JE HOBBY JE WERK

Met de PADI ASSISTANT-INSTRUCTEUR-CURSUS

Als PADI Assistant Instructor krijg je niet alleen ervaring als PADI-professional, maar begin je ook te leren wat het PADI-systeem van duikinstructie inhoudt. Je kunt helpen bij het lesgeven en beperkte lestaken op je nemen. Het is een goede manier om ervaring op te doen voordat je duikinstructeur wordt!

 

De cursus PADI Assistant Instructor is het eerste deel van de PADI Instructor Development Course (IDC). Wanneer deze wordt gevolgd door de cursus Open Water Scuba Instructor (OWSI) waarna de Instructor Examination (IE) met goed gevolg wordt afgelegd, leidt dat tot brevettering als PADI Open Water Scuba Instructor.

 

Waarom het zo leuk is

Je hebt een mentor én krijgt praktische ervaring in het lesgeven aan cursisten.

 

Contacteer ons om een PADI ASSISTENT-INSTRUCTEUR te worden