CLJ Services

Waar computers & IT, fotografie en duiken een passie zijn!

COMPUTERS & IT

 

15 jaar ervaring in Computers & IT staan ter uwer beschikking.

Uit deze ervaring kunnen wij degelijk en correct advies geven met betrekking tot al uw Computers & IT vragen.

 

Nieuwe computers, herstellen van computers, printers, scanners en alle andere randapparatuur die u als thuisgebruiker en/of bedrijf gebruikt, hebben geen geheimen voor ons.

Is uw thuisnetwerk traag of wilt u graag die printer of opslagmedia (zoals een NAS) kunnen gebruiken van waar ook in uw huis? Wel, contacteer ons dan en wij graag tot bij u kijken en geven tergelijkertijd ook advies in welke apparatuur u best kiest of u laat alles aan ons over. Van installatie tot configuratie zodat u 100% zeker bent dat alles tip-top werkt!

 

Wilt u zelf een nieuw computer domain opstarten of u wilt een SQL- of SharePoint server opzetten, geen probleem voor ons. Wij hebben vele jaren ervaring met verschillende systemen zoals MS SQL Server, MS SharePoint Server, Active Directory en al die vele exotische namen.

Niet alleen kunnen wij u dit aanbieden met Microsoft producten maar wij hebben ook de kennis om dat in MAC- Linux- en andere omgevingen te doen.

 

Websites bouwen, hiermee is het allemaal zo'n 17 jaar geleden begonnen. Ik had me een boekje gekocht en via dat boekje kon ik mijn allereerste internet pagina maken.

Het internet en vooral de technology waarmee websites gemaakt wordt evolueert supersnel. HTML, CSS, Javascript, PHP, .Net, JScript enz horen bij onze basiskennis. Hierdoor kunnen wij voor u een website bouwen tegen een eerlijke prijs. Het maakt niet uit of dat een persoonlijke website is of een bedrijfswebsite.

 

Laat ons een analyse van uw noden maken en oordeel zelf!

 

Heeft u nog een vraag of u wenst advies? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.